Betrokken, deskundige en duidelijke advocaten

Bij Boemaars-Folkerts vinden we eerlijkheid en duidelijkheid belangrijk. Dat merkt u vanaf de eerste kennismaking. Een persoonlijk en informeel contact met u als klant is voor ons de basis. Wij leven ons in uw situatie in, adviseren u in klare taal over de mogelijkheden en nemen u de juridische zorg uit handen. Daarbij kiezen we pas voor een dure gang naar de rechter als we geen andere mogelijkheden meer zien.

Wilt u als ondernemer van gedachten wisselen over een juridisch vraagstuk? Loopt u in uw privéleven tegen juridische problemen aan?

Voor ondernemers, bestuurders en particulieren

We werken voor grote en kleine ondernemingen, bestuurders en particulieren. Onze advocaten hebben ieder hun eigen specialisme en werken nauw samen. Op veel terreinen zijn we bekend met beide kanten van een zaak: werkgever en werknemer, advocaat en curator, burger en overheidsorgaan. Zo kunt u rekenen op een brede deskundigheid onder 1 dak.

Juridische bijstand in België en Duitsland

Onze advocaten staan u ook bij in grensoverschrijdende kwesties. Bent u na uw huwelijk in België gaan wonen en wilt u scheiden? Een zakelijk geschil in Duitsland? Als het nodig is, schakelen we ons netwerk in van gerenommeerde Belgische of Duitse advocatenkantoren.