Advocaten in familierecht

Geschillen in het gezin of de familie hebben vaak een grote emotionele impact. Een echtscheiding, onenigheid over een erfenis, een uithuisplaatsing of kwesties rondom het ouderlijk gezag laten niemand koud.

Echtscheiding en andere familierechtelijke kwesties

Goede juridische bijstand van onze familierechtadvocaten helpt u om de balans te vinden tussen emoties en de zakelijke kant van het verhaal. Als het mogelijk is proberen we eerst in onderling overleg afspraken te maken. Lukt dat niet, dan vragen we de rechtbank om een beslissing te nemen. Onze in familierecht gespecialiseerde advocaten staan u dan bij.

Advies op maat

Ook al loopt 1 op de 3 huwelijken stuk, is er vaak ruzie over een erfenis of het ouderlijk gezag, geen enkele situatie is hetzelfde. Onze advocaten nemen de tijd om uw persoonlijke situatie te begrijpen. Vervolgens leggen zij u goed uit wat de mogelijkheden zijn. U kunt rekenen op een advies op maat.

Familierecht voor ondernemers

Bent u ondernemer? Dan kunnen juridische vraagstukken in de privésfeer ook van invloed zijn op uw bedrijf. Boemaars-Folkerts heeft de kennis in huis om juridisch zo veel mogelijk balans te houden in uw zakelijke – en privéleven.