Boemaars-Folkerts advocaten werken oplossingsgericht

Boemaars-Folkerts advocaten zoeken samen met u naar de oplossing die het beste bij u past. Wij denken actief met u mee, signaleren, adviseren en procederen. U kunt met onze advocaten afspreken op de plek die u het meest schikt bij een van onze 3 locaties in Zundert of Breda.

Werkwijze

Boemaars-Folkerts advocaten zijn toegankelijk en deskundig. Zij combineren Brabantse nuchterheid en kennis van de regio West- en Midden-Brabant met empathisch vermogen en doortastendheid. Wij houden niet van bureaucratie: u kunt direct contact opnemen met uw eigen advocaat.

Tijdens een eerste gesprek bespreken we uw vraag, uw verwachtingen en wat u belangrijk vindt. Wij vertellen wat voor u kunnen doen. Ook als wij van mening zijn dat we niets voor u kunnen betekenen. Dat is wel zo duidelijk. En we vertellen u wat de behandeling van uw zaak gaat kosten.

Gaan we met uw zaak aan de slag, dan nemen we u daarin stap voor stap mee. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Tarieven

Uren schrijven is niet wat ons drijft. Opkomen voor uw belangen wel. U kunt bij ons rekenen op betrokken en deskundige rechtsbijstand tegen concurrerende tarieven.

Vaste prijsafspraak

Zo kunt u kiezen voor een vaste prijsafspraak voor uw dossier. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent.

Uurtarief

Kiest u liever voor een uurtarief, dan geven we u maandelijks inzicht in de werkzaamheden die we voor u hebben gedaan en de kosten daarvan.

Gefinancierde rechtshulp

Ook als u het niet kunt betalen, kunt u rekenen op betrokken rechtsbijstand. Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gefinancierde rechtshulp, als u daarvoor in aanmerking komt. In bepaalde gevallen kan dat ook als het gaat om rechtsbijstand in het buitenland.

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering en wilt u een procedure voeren? U heeft recht op kosteloze rechtsbijstand van een advocaat die u zelf kiest. In dat geval maken wij prijsafspraken met de rechtsbijstandsverzekeraar.