mr. Kevin Boemaars

Kevin is een strijdvaardige, betrokken advocaat en de oprichter van Advocatenkantoor Boemaars. Dat hij rechten ging studeren stond al vroeg vast. Kevin’s voorbeeld was zijn vader die notaris was. Maar tijdens zijn studie bleek al snel dat een neutrale positie Kevin niet past. Hij kiest liever voor links of rechts dan door het midden te gaan. Het feit dat hij al op 29-jarige leeftijd de stap zette naar een eigen advocatenkantoor getuigt daar ook van.

Kevin is gespecialiseerd in ondernemingsrecht in de volle breedte. Van herstructureringen en saneringen tot conflicten met werknemers of leveranciers. Hij luistert goed naar zijn klanten en geeft een eerlijk advies. Net als voor zijn ondernemende klanten is voor hem het resultaat dat telt. Ziet hij geen kansen in een zaak, dan maakt hij dat direct duidelijk. Ziet hij die mogelijkheden wel, dan gaat hij door tot het uiterste om er alles voor u als klant uit te halen.

Werkervaring & opleiding

Mede-oprichter van en advocaat bij Boemaars-Folkerts advocaten
Oprichter van en advocaat bij Advocatenkantoor Boemaars
Advocaat Kessels Hanssen ’t Sas advocaten, Breda

studie Europees recht, Radboud Universiteit Nijmegen

Nevenactiviteiten en lidmaatschappen

lid Raad van Toezicht Alfrink college Zoetermeer

Persoonlijk

Kevin is een harde werker en een levensgenieter. Hij neemt regelmatig de tijd om verre reizen te maken. Ook kan hij enorm genieten van muziek en gaat hij graag naar popconcerten. Op zaterdag vindt u hem langs de lijn bij voetbalvereniging Rijsbergen. Als leider van het hoogste jeugdelftal enthousiasmeert hij ‘zijn jongens’ om ook zo hard te strijden als ze kunnen. En als lokaal betrokken ondernemer draagt hij met sponsoring verschillende verenigingen in de gemeente Zundert een warm hart toe.